SCHARNIER 89X76 KOGEL GETROMMELD

43,00 Incl. BTW
35,54 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een kogelscharnier 89x76mm
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw kogelscharnier? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95062111
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Kogelscharnier 89x76 getrommeld


Dit kogelscharnier 89x76 getrommeld is een product waarmee u de puntjes op de i kunt zetten in uw interieur.
Dit scharnier is perfect op uw voor- en achterdeur en kozijn te plaatsen in combinatie met ons getrommeld messing deurbeslag en/of grepen. En natuurlijk nog mooier uit te voeren met één van onze (complete) sets voordeurbeslag en/of achterdeurbeslag.

Het kogelscharnier 89x76 recht getrommeld is uitstekend geschikt voor uw deuren. En wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Wilt u het uiterlijk van het scharnier, met  bijpassende deurkrukken in getrommeld messing graag doorvoeren in de rest van uw interieur, dan hebben we, naast verschillende deurkrukken, ook stijlvolle bijpassende meubelknopjes en deurgrepen, en andere producten die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Denk daarbij ook aan producten om uw entree compleet te maken met een briefplaat(combinatie), een beldrukker en een mooie, stijlvolle voordeurknop.

De kogelscharnier is uitgevoerd in getrommeld messing en daarmee hoort het scharnier tot onze puurste afwerking. Dit scharnier wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem bij dit product. Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide collectie producten in getrommeld messing. Bijna alles is mogelijk
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!