DEURKRUK (IN)FINITO LS BLIND NATURAL BRASS

577,00 Incl. BTW
476,86 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op blind langschild
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31030101
EAN code 8717727194517
Uitvoering

Merk

Ontwerp

Productomschrijving

(IN)finito blind langschild Natural Brass


Deurkruk (IN)finito blind langschild Natural Brass, ontworpen door Alfonso Femia, opent niet alleen een deur. Het gebaar dat gepaard gaat met het openen of sluiten van een deur moet deel uitmaken van de beschrijving van een emotie in de alledaagse dimensie van de tijd.
Dat gebaar bezit een onzichtbare draad die ons onbewust leidt naar de ruimte die we voor onze ogen openen, of die we achter ons laten.
DND wil dat onzichtbare draad zichtbaar maken die door het handvat wordt gecreëerd als een moment dat tussen twee momenten hangt. Het oppervlakte wat doorloopt van deurkruk tot de vloer maakt deze deurkruk uniek.

DND heeft dit product twee technische hoogstanden meegegeven:
- Een speciaal veersysteem zodat de kruk altijd recht staat
- Een specifiek montagesysteem om te zorgen dat het langschild met een bijna onzichtbare montage te plaatsen is

(IN)finito is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: Mat Chroom, Natural Brass en Zwart.

 

DND


De deurkruk (IN)finito komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Alfonso Femia


Architect Alfonso Femia heeft Architectural Design gegeven aan de Kent State University in Florence en de Scholen van architectuur van Ferrara en Genua. Femia richt zich op onderzoek naar materie, wat onder meer heeft geleid tot projecten zoals het BNL-BNP Paribas hoofdkantoor in Rome, Docks in de haven van Marseille en de OGR in Turijn.