HIVE SET 3-BREED, 4-HOOG OP STATIEF ANTRACIET

3.587,00 Incl. BTW
2.964,46 Excl. BTW

Deze Hive set bestaat uit 12 brievenbussen en een set statieven.
Snelle levertijd, goede kwaliteit en makkelijk te monteren.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40030065_3x4s
EAN code 8717727196061
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Brievenbus Hive set 3-breed, 4-hoog op statief antraciet


De Allux Hive set 3-breed, 4-hoog op statief antraciet is een modulair brievenbussysteem met een snelle levertijd.
Deze set bestaat uit 12 brievenbussen en een set statieven. Het blok wordt compleet geleverd. De statieven worden los meegeleverd en zijn geschikt om in beton te gieten. Het enige constructiewerk op locatie is het boren van 2 gaten en het monteren van de onderdelen.

Per brievenbus is de Hive met zijn compacte maat een perfect in te zetten brievenbus voor aan de wand, in de wand en op statief.
Het is mogelijk om deze set aan te vullen met een aantal opties. Zo kun je een naamplaatje of een beplakking van huiscijfers toevoegen.

De Hive systemen worden standaard geleverd met een fijn automatenslot, waarbij je op nummer altijd een (reserve)kopie kan bijbestellen. Het is ook mogelijk om deze uit te voeren met het RUKO slot. Daarmee heb je de top van wat er leverbaar is op slotengebied. Voor kopieën hebben we hiervoor blanco profielen.

 
Voordelen van Brievenbus Hive

Met het brievenbussysteem Hive kun je veel kanten op. Ten eerste in de hoogte en breedte. Wij kunnen de sets standaard leveren tot een hoogte van 7 stuks binnen de postwet. Op statief kunnen we doorgaan tot maar liefst 6 stuks breed. Daardoor bedraagt de grootste set op statief 42 stuks. Aan de wand zit er logischerwijs geen maximum aan de hoeveelheid kolommen naast elkaar.

De levertijd van de brievenbus Hive is een sterk punt. Kleine sets kunnen wij vaak al uit voorraad leveren, maar wanneer dit niet geval is, is de levertijd snel! Gemiddeld zal dit 1 tot 2 weken bedragen.
Hier stellen we je altijd van op de hoogte.

 
BIM

Wil je graag een Hive toepassen in een (toekomstig) project? Download dan ons BIM brievenbussen-pakket.
Hierin vind je technische informatie, maar ook de Hive in verschillende 3D opties. Download deze in het specificatie blok.
Wil je alle brievenbussystemen van ons downloaden? Klik dan hier voor DWG, PDF, SKP, 3DS, FBX, IFC, RFA en OBJ formaat.

 

Documenten