HANDGREEP PARIJS 30X350MM PUURZWART

84,00 Incl. BTW
69,42 Excl. BTW

De handgreep Parijs 30x50mm PUURzwart is een mooie handgreep voor enkelzijdig of dubbelzijdige gebruik op bijvoorbeeld schuif- en klapdeuren.

Afmetingen
Diameter : 30mm
Hartafstand : 350mm
Lengte : 380mm
Breedte : 105mm
Diepte : 84mm

 
De handgreep bestaat uit 1 handgreep, inclusief montagemateriaal.
Voor een set bestel je twee stuks handgrepen.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62505100
EAN code 8717727163032
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Handgreep Parijs 30x350mm PUURzwart


De handgreep Parijs 30x350mm PUURzwart is een ideale handgreep, voor gebruik op binnen- én buitendeuren.
Deze kleine grepen lenen zich erg goed voor schuifdeuren en klapdeuren.
De Parijs handgreep heeft een industrieel uiterlijk. Hierdoor is deze greep goed te combineren met stalen/ houten deuren (staal-look).

Deze RVS AISI304 handgreep Parijs 30x350mm PUURzwart wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Voor enkelzijdig hout, dubbelzijdig hout en/of dubbelzijdig glas.

De Handgreep Parijs 30x350mm PUURzwart is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 handgreep is uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur. Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat naast handgrepen voor buiten- en binnendeuren, ook raambeslag en (voor)deurbeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.