HANDGREEP ATLANTA 30X1000MM INOX

251,00 Incl. BTW
207,44 Excl. BTW

De ronde beugel handgreep Atlanta 30x1000mm inox is een mooie handgreep voor enkelzijdig of dubbelzijdig gebruik op bijvoorbeeld schuif- en klapdeuren.

Afmetingen
Diameter : 30mm
Hartafstand : 1000mm
Lengte : 1030mm
Diepte : 85mm

De handgreep bestaat uit 1 handgreep, inclusief montagemateriaal.
Voor een set bestel je twee stuks handgrepen.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw handgreep? Klik
hier.  

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62500422
EAN code 8717727184471
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Handgreep Atlanta 30x1000mm inox


De ronde beugel handgreep Atlanta 30x1000mm inox is een ideale handgreep, voor gebruik op binnen- én buitendeuren. Deze grepen lenen zich erg goed voor schuifdeuren en klapdeuren. De ronde beugel handgreep heeft een industrieel uiterlijk. Hierdoor is deze greep goed te combineren met stalen/ houten deuren (staal-look).
Deze RVS AISI304 handgreep wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Voor enkelzijdig hout, dubbelzijdig hout en/of dubbelzijdig glas.

De ronde beugel handgreep Atlanta 30x1000mm inox is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 handgreep heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze handgreep is uitstekend geschikt voor een toepassing op deuren binnen- en buitenshuis.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Heeft u een modern of klassiek interieur? Inox is áltijd een goede keuze. Bovendien is de Shuffle® collectie verkrijgbaar in PUURzwart. Zie ook de HANDGREEP ATLANTA 30X1000MM ZWART. 

 

SHUFFLE® 


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast handgrepen voor buiten- en binnendeuren, ook raambeslag en (voor)deurbeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina. 

Technische tekening

HANDGREEP ATLANTA 30X1000MM INOX