Freely zwart

116,99 Incl. BTW
96,69 Excl. BTW

Een paar geveerde deurkrukken, doorgaande montage voor deuren tot 54mm, krukstift met veer en groef en montage instructie.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31015010
EAN code 8717727194999
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Freely deurkruk - DND handles


De Freely deurkruk is perfect voor het openen van een deur met de arm óf met de hand.
Door de combinatie is het opengemak van een deur geoptimaliseerd. De open structuur van deze deurkruk geeft een mooi design mee die van de hand van Giulio Iacchetti komt.

Het design en de functie leent zich perfect voor de toegangsdeur van bijvoorbeeld een tandarts- of dokterspraktijk waar een extra stukje hygiëne belangrijk kan zijn.
Wij leveren dit model in 2 kleuren uit voorraad. Zwart en antraciet, mat chroom is mogelijk op aanvraag

Vrijgevig en behulpzaam
Freely is per definitie een open reflectie op het gebaar van het openen van een deur, als antwoord op de hedendaagse behoefte aan veiligheid en performance. De innovatieve vorm laat ruimte voor verschillende manieren van gebruik, waarbij gebruik wordt gemaakt van het ontwerp dat grip vermijdt ten gunste van alternatieve openingsmethoden, zoals het gebruik van de elleboog.
Giulio Iacchetti

“Ik beschouw de Freely-handgreep graag als een object dat genereus en behulpzaam is, omdat het op alternatieve manieren kan worden gebruikt.
Hoe vaak hebben we onszelf niet gevonden met onze handen vol boodschappentassen en moeten we een deurkruk pakken?
Freely biedt een uitstekend alternatief voor wie geen risico wil nemen: een deur openen wordt een veilig en efficiënt gebaar”.


Documenten

Technische tekening