DEURKRUK TONMODEL RR OV NLV RECHTS

70,00 Incl. BTW
57,85 Excl. BTW

Deze deurkruk bestaat uit:
– Een rechtswijzende enkel verende deurkruk op ovaal Ovale rozet
– Een losse krukstift (tot een deurdikte van 40mm)
Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 94708026R
EAN code 8717727076226
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Deurklink Ton ovaal rozet glans nikkel rechts


Deurkruk Ton op ovaal rozet glans nikkel rechts is onderdeel van de Historia serie; klassieke modellen met klassieke afwerking. Deze versie van de klassieker Ton is uitgevoerd met een Ebben houten handvat. Deurkruk Ton, met een 2-componenten laklaag, wordt geplaatst op een ovaal Ovale rozet. Glans nikkel zorgt voor een warme uitstraling van het beslag aan uw deur.

Deurkruk Ton op ovaal rozet glans nikkel rechts komt uit ons Mariani assortiment. De massieve deurkruk is ongeveerd en vervaardigd uit messing. Deurkruk Ton is ook verkrijgbaar in andere finishes.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De glans nikkel collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!