DEURKRUK COUPÉ RR OV NLV LINKS

57,00 Incl. BTW
47,11 Excl. BTW

Deze deurkruk bestaat uit:
– Een linkswijzende enkel verende deurkruk op Ovale rozet
– Een losse krukstift (tot een deurdikte van 40mm)
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 94707026L
EAN code 8717727076103
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Deurklink Coupé op ovaal rozet glans nikkel links


Deurkruk Coupé op ovaal rozet glans nikkel links is onderdeel van de Historia serie; klassieke modellen met klassieke afwerking. De Coupé is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Deurkruk Coupé, met een 2-componenten laklaag, wordt geplaatst op een Ovale rozet. Glans nikkel zorgt voor een warme uitstraling van het beslag aan uw deur.

Deurkruk Coupé op ovaal rozet glans nikkel links komt uit ons Mariani assortiment. De massieve deurkruk is enkelverend en vervaardigd uit messing. Deurkruk Coupé is ook verkrijgbaar in andere finishes.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De glans nikkel collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!