BRIEVENBUS HOLSCHER ANTRACIET

576,00 Incl. BTW
476,03 Excl. BTW

Robuuste en oersterke brievenbus in een ontwerp van Knud Holscher, gemaakt van sterke verzinkte staalplaat met een gewicht van 10,7 kg. Zijkanten en randen zijn geslepen en afgerond, deur met aanslag en voorzien van Ruko-slot.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40420065
EAN code 5701701473715
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Brievenbus Allux Holscher antraciet


De brievenbus Allux Holscher antraciet - ontworpen door Knud Holscher - is een robuuste en oersterke brievenbus die vervaardigd is uit 2mm dik verzinkt staal! Het bijzondere systeem van de Holscher maakt het zo dat de kast maar 1 bewegend gedeelte heeft die op 2 standen open kan. Eén om de post in te werpen en één om deze weer uit te kunnen nemen.

Deze brievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal in de afmeting 480x370x175mm (hxbxd). Het gegalvaniseerde gedeelte is behandeld met een sterke poedercoating in de kleur antraciet (RAL 7024). Bij de Allux Holscher zijn de zijkanten en randen geslepen en afgerond. Het deurtje is voorzien van een aanslag en uitgerust met een Ruko-slot.

De Holscher is ook leverbaar in de kleur zwart.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.