STATIEF STOER! ROESTVASTSTAAL ø35MM

154,00 Incl. BTW
127,27 Excl. BTW

Wij leveren:
– Statief Stoer roestvaststaal ø35mm
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw statief? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45003130
EAN code 8717727005059
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Statief roestvaststaal ø35mm


Het Stoer! Statief roestvaststaal ø35mm bestaat uit 2 robuuste 35mm buizen. Het statief wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dit statief is speciaal ontworpen voor toepassing op onze Stoer! brievenbussen. Het Stoer! statief roestvaststaal ø35mm is vervaardigd in AISI 316L roestvaststaal. De topkwaliteit roestvaststaal is tevens geschikt voor gebruik aan de kust.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin. De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast onze Stoer! brievenbussen (welke leverbaar is in diverse kleuren) heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.