STATIEF 1005 VERZINKT

96,00 Incl. BTW
79,34 Excl. BTW

Allux statief 1005 verzinkt is een statief bestaande uit 2 robuuste buizen van 1500x32mm. Hierdoor wordt uw Allux brievenbus stevig gemonteerd.

Het statief wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40100510
EAN code 5709975100511
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Statief 1005 verzinkt


Allux statief 1005 verzinkt is een statief bestaande uit 2 robuuste buizen. Het statief wordt geleverd inclusief montage- en vergrendelingsplaat om hem in de grond of beton te zetten.

Daarnaast worden ook alle montagebenodigdheden meegeleverd bij dit statief om een bijpassende brievenbus te monteren op het statief.

Het solide statief is gemaakt van gegalvaniseerd staal. De hoogte van dit statief is 1500mm, en de buizen hebben een diameter van 32mm.
Het statief is ook leverbaar in enkele andere kleuren, waaronder wit en zwart.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.