van Buuren Rijssen


De hoofdvestiging in Rijssen heeft een Experience Center waar je naar hartelust kunt kijken naar deursystemen, deurbeslag, brievenbussen, ventilatiesystemen en meer.

Van onze collectie is hier zeer veel te vinden én uitgebreid per serie. De PVD kleuren messing, inox en grafiet, een mooie collectie getrommeld messing, PUURzwart en andere topmodellen. Ook de volledige Shuffle collectie in RVS en Zwart is te zien bij deze vestiging . Daarnaast is van Buuren Rijssen ook één van onze DND dealers, waardoor je hier ook de 7 speciale modellen uit deze serie kunt vinden.

Op zoek naar brievenbussen? Ook die zijn te vinden bij deze topdealer. Van de pakketkasten en brievenbussen tot brievenbusysteem Brick en producten uit de Stoer! serie.

Bij deze technische groothandel is het altijd verstandig je even aan te melden via mail of telefoon, op afspraak weet je hier zeker dat iemand tijd voor je heeft én je het advies krijgt wat je zoekt.

Architecten

Architect of doorgestuurd door een architect?

Van Buuren heeft ervaring met het begeleiden van projecten en kan hiermee goed helpen om je volledige project of woning in te richten.
In samenwerking met ons zijn reeds vele woningen voorzien van een compleet pakket hang- en sluitwerk zodat alles goed op elkaar aansluit.

Van deurkruk tot espagnolet en van scharnier tot raamgreep kan alles in dezelfde stijl worden doorgezet.

Bemonstering

Kun je bij deze topdealer toch net niet vinden waar je naar op zoek bent?
Geen probleem! In onze samenwerking is het bemonsteren van deurbeslag altijd mogelijk.

Van Buuren werkt al bijna 25 jaar samen met Hardbrass en heeft meerdere contactpersonen binnen de organisatie die je goed kunnen helpen met al je vraagstukken.

Allux brievenbussen
DND handles with care
Mariani Deurbeslag
Shuffle® deurbeslag
Stoer! brievenbussen