Postma & Postma


Sinds 1963 uw vertrouwde adres voor ijzerwaren, sloten en sleutels in Alkmaar.

U kunt bij ons terecht voor een assortiment van bijna 15.000 artikelen in combinatie met een ouderwets goede service. Of het nu gaat om sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra.

Naast de service in onze winkel in Alkmaar bieden wij ook slotenservice aan huis. Of het nu gaat om het beveiligen van een complete woning of om het openen van een deur; Postma en Postma staat voor u klaar. Bovendien werken wij volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). 

Van onze collectie is hier zeer veel te vinden én uitgebreid per serie. De PVD kleuren messing, inox en grafiet, een mooie collectie getrommeld messing, ongelakt messing, PUURzwart en andere topmodellen. Ook de volledige Shuffle collectie in RVS en Zwart is te zien bij deze vestiging . Daarnaast is van Postma & Postma ook één van onze DND dealers, waardoor je hier ook de 7 speciale modellen uit deze serie kunt vinden.

Op zoek naar brievenbussen? Ook die zijn te vinden bij deze topdealer. Van de pakketkasten tot brievenbussen en producten uit de Stoer! serie.

Deze winkel is makkelijk te bereiken in het stadscentrum van Alkmaar, maar net genoeg aan de rand om je auto goed kwijt te kunnen achter de winkel.

Projecten

Je volledige huis of project invullen via Postma & Postma is een aanrader. Met een ruime ervaring in hang & sluitwerk kun je hier geholpen met je complete Hardbrass deurbeslag project, maar gaan ze ook verder.
Ze zijn gespecialiseerd in veiligheid, cilinders en sluitsystemen en meer.
Je wordt hier van A tot Z geholpen en geïnfomeerd.

Postma & Postma is sinds 1963 een begrip in Alkmaar voor hang & sluitwerk.
Met een ruime ervaring bij alle werknemers van Postma & Postma kunnen ze je volledig helpen bij je complete project.

Allux brievenbussen
DND handles with care
Mariani Deurbeslag
Shuffle® deurbeslag
Stoer! brievenbussen