Meijvogel


Meijvogel Hout heeft een groot assortiment binnen– en buitendeuren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar modern, klassiek of juist iets dat er tussenin zit. In het assortiment met de merken onder meer Hardbrass, Mariani en DND, is voor elke stijl een geschikte deur met passend deurbeslag te vinden.

Meijvogel Inbraak Beveiliging (MIB)

Het team achter MIB is een hechte groep van specialisten met jarenlange ervaring in de beveiliging en onderhoud van woningen en bedrijfspanden.

Wanneer u op zoek bent naar een totaalconcept voor uw beveiliging van uw bedrijfspand, VVE toegangscontrole of wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar alarmsysteem voor uw woonhuis, dan bent u bij Meijvogel Inbraakbeveiliging aan het juiste adres. Het werkgebied van Meijvogel Inbraakbeveiliging, gevestigd in Katwijk aan Zee, beslaat het gebied van de Duin- en Bollenstreek en Rijnland maar ook daarbuiten.

In onze showroom geven wij u een goede impressie van de verschillende mogelijkheden binnen uw interieur op het gebied van deurenkastenvloeren en raamdecoratie.

Het assortiment is groot en daarom geven wij u graag advies over de producten die bij uw interesse en binnen uw budget passen.

Allux brievenbussen
DND handles with care
Mariani Deurbeslag
Shuffle® deurbeslag
Stoer! brievenbussen