Brick

Brievenbusunit, postkastensysteem of postkastenset.

We geven er veel namen aan, maar het belangrijkste is het ontvangen van post voor appartementencomplexen, kantoor verzamelgebouwen of zorgcentra.

Met Brick leveren wij een product wat flexibel inzetbaar is en snel leverbaar.
Met een prijs van € 99,- per box is het ook nog eens een zeer betaalbaar product.
Standaard geleverd in zwart of antraciet, aangevuld met een RVS AISI304 briefklep.

brick, postkast systeem

Een Brick set aanvragen of bestellen?

Het is natuurlijk mogelijk om zelf je Brick set samen te stellen of uit te rekenen. Maar hier helpen we je graag mee!
Zo kunnen we zorgen dat je niets mist, je alle opties kunt bekijken en kunnen we je doorverwijzen naar één van onze professionele dealers.
Daarnaast kunnen we je dan direct voorzien van een 3D tekening.

Extra informatie over Brick.

  1. Elke Brick heeft gaten in de boven en onderzijde voor montage. Daarom raden wij aan om het altijd af te werken met een Brick dak.
  2. Je kunt Brick ook vrijstaand monteren op een statief. Met een 60x40mm RVS buis ben je verzekerd van een sterke constructie en ga je in de combinatie met de briefklep door in dezelfde stijl.
  3. Breder dan één kolom met brievenbussen op statief? Met de Brick onderbalken kun je tot een maximale breedte van 6 kolommen door.
  4. De brievenbus completeren met een huisnummer zorgt voor een betere vindbaarheid en een duidelijk overzicht. Door ons verzorgt in vinyl.
  5. Standaard leveren wij Brick in Zwart (RAL9011) en Antraciet (RAL7024) uit voorraad. Daarnaast leveren wij Brick in elke gewenste kleur op aanvraag met 2 tot 3 werkweken.
  6. Brick wordt geleverd met een stevig automatenslot met 2 sleutels. Liever een RUKO cilinderslot, gelijksluitend systeem en extra sleutels. Alles is mogelijk.
  7. Graag een bellentableau in de Brick set? Wij leveren naast een standaard paneel tot 3 beldrukkers ook alles op aanvraag maatwerk.
  8. Graag de optie voor een naamweergave of een JA/NEE locatie aanbrengen. Het kan met de zelfklevende naamplaten van Brick.