SDG PHOENIX ZWART DUBBEL PC.69

191,00 Incl. BTW
157,85 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– 2 hef- schuifdeurgrepen pc.69
– Bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw hef- schuifdeurgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62081270
EAN code 8717727182231
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

SDG Phoenix zwart dubbel PC.69


De SDG Phoenix zwart dubbel PC.69 heeft een strak model. Deze greep is uitgevoerd in een dubbele pc-uitvoering (met cilindergat). Deze hef- schuifdeurgreep is te gebruiken voor een hef- schuifpui welke aan beide zijden afsluitbaar is met een cilinder.

De SDG Phoenix zwart dubbel PC.69 heeft een industrieel uiterlijk. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben wij ook mooie bijpassende deurkrukken en handgrepen. Deze deurkrukken en handgrepen zijn ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 hef- schuifdeurgrepen worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De hef- schuifdeurgreep is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 hef- schuifdeurgreep is uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur.
Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze. Heeft u deze hef- schuifdeurgreep liever met een RVS geschuurde afwerking? Dat kan! Zie ook de SDG PHOENIX DUBBEL PC.69 ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast hef- schuifdeurbeslag ook (voor)deurbeslag ook achterdeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en raambeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.