DEURKRUK SAN RR VIS ANTRACIET

119,00 Incl. BTW
98,35 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond VIS rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31024016
EAN code 8717727208672
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Deurkruk San op rond VIS rozet antraciet


Deurkruk San op rond VIS rozet antraciet, ontworpen door designer Philippe Tabet, is een DND deurkruk die ons herinnert aan het elegante en slanke profiel van een katana. Zachte, tangentiële rondingen kenmerken een handgreep met een Japans geïnspireerde uitstraling en naam.
Een gebogen vorm die doet denken aan een boog, een element dat doet denken aan snelheid en kracht, wordt gracieus gereproduceerd in een handvat met een frisse en eigentijdse uitstraling.De deurkruk bieden wij aan inclusief een antraciet VIS rozet. Dit rozet heeft een EN1906 klasse 3 keuring met een strakke enkele vering.
Deze deurkruk kun je combineren met een draai/kiep mechanisme. Hiermee kun je het design in je huis/project compleet maken.
Deurkruk San antraciet is speciaal bedoeld voor gebruik op binnendeuren. Wij adviseren daarom om dit product níet buiten te gebruiken.

 

DND


Deurkruk San komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf zit gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De DND antraciet collectie bevat mooie deurkrukken die erg goed te combineren zijn met onze VIS rozetten.

 

Philippe Tabet


Philippe Tabet is geboren en getogen in Versailles, Frankrijk, studeerde hij industriële vormgeving in Lyon en Parijs.
Tabetwoont nu in Milaan, waar hij in 2014 zijn ontwerpbureau oprichtte en waar hij lesgeeft aan Domus Academy en Naba.

Hij werkt samen met gerenommeerde bedrijven zoals Pianca, Lexon, Infiniti Design en Plust, terwijl hij tegelijkertijd zijn eigen pad als vakman volgt, met processen en resultaten die verkenningen zijn van materialen en technieken, zoals te zien is in Order, zijn serie van maskers. Hij won de Infiniti Design Award in 2014 en de Young&Design Award in 2017, voordat hij in 2018 de Good Design Award in de wacht sleepte.