ROZET VIS SLEUTEL ANTRACIET

22,00 Incl. BTW
18,18 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar sleutelrozet VIS
– Bevestigingsmateriaal
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw sleutelrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31300016
EAN code 8717727195323
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Sleutelrozet VIS antraciet


Het sleutelrozet VIS antraciet is een mooi massief rozet. Het rozet heeft een diameter van 50mm, een diepte van 7mm, en een hart-op-hart afstand van 38mm voor montage. Dit rozet past zeer goed bij onze DND deurkrukken op rond rozet in de kleur antraciet; zoals de deurkruk Chop, deurkruk Luce of deurkruk IKI. Daarnaast is het sleutelrozet ook goed te combineren met een cilinderrozet of het wc-garnituur met 6 of 8mm stift  met nood-openfunctie in de kleur (metallic) antraciet.

(Metallic) antraciet is een klassieke finish met een modern gevoel. Het VIS sleutelrozet, vervaardigd uit messing, wordt afgewerkt met een metallic antraciet laklaag. Het VIS sleutelrozet antraciet is speciaal bedoeld voor gebruik op binnendeuren. Wij adviseren daarom om dit sleutelrozet niet buiten te gebruiken. Het sleutelrozet is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

 

DND


Het sleutelrozet VIS matbrons komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Het sleutelrozet VIS is ontwikkeld bij DND. Een interne afdeling voor onderzoek + ontwikkeling en prototyping. Op deze afdeling werkt een team met zeer nauwkeurige kennis van productieprocessen. Waarbij zij in in staat zijn om kwalitatieve producten te ontwikkelen met de beste technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De DND antraciet collectie bevat mooie deurkrukken die erg goed te combineren zijn met onze VIS rozetten.