BRIEVENBUS BJÖRN ZWART/GRIJS

391,00 Incl. BTW
323,14 Excl. BTW

Een brievenbus die oplicht in het donker. Elegant en gebruiksvriendelijk 24 uur per dag.
De Allux Bjørn heeft een geïntegreerd LED-licht, dat aangaat via een bewegingssensor.

Elegante vormgeving, het gemakkelijke schuine, gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal en voorzien van een Ruko-slot met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40410065
EAN code 5701701474026
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Brievenbus Allux Bjørn zwart/grijs


De design brievenbus Allux Bjørn zwart/grijs - ontworpen door Christian Bjørn - is voorzien van een bovenklep met een ruime inhoud voor zowel brieven als kranten. Dit, samen met een mooie ruimte voor het plaatsen van naam en huisnummer, is een absolute eye-catcher op de oprit.

De brievenbus beschikt over een geïntegreerd LED-licht, dat aangaat via een bewegingssensor. Brievenbussen bevinden zich meestal op plaatsen waar het donker is en er heel weinig licht is vanuit het huis. Het licht is praktisch wanneer je in het donker pakjes en post ophaalt.
Deze sensor heeft twee functies. Enerzijds een reactie bij donker en licht, maar ook bij beweging. Deze functies kunnen enkel of beide worden aangezet. Exclusief 4 AA batterijen.

De Bjørn is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Het gegalvaniseerde gedeelte is behandeld met een sterke poedercoating in de kleur zwart (RAL 9011) en een grijs front (RAL 9006). De postinworp gaat via de bovenzijde, en de uitname via de voorzijde. Deze brievenbus wordt geleverd met een RUKO-slot en 2 sleutels.

De Bjørn is ook leverbaar in de kleur zwart, of als pakketbrievenbus.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.