PAKKETZUIL ALLUX 600 RVS RUKO 6-PIN

692,00 Incl. BTW
571,90 Excl. BTW

Pakketkast Allux Ruko 600 RVS is dé oplossing voor het ontvangen van post én pakketjes. Door de grote boveninworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van 100x260x280mm.

De pakketbrievenbus wordt geleverd incl. een 6-pins Ruko slot en 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40060230
EAN code 5701701546181
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Pakketkast Allux 600 Ruko RVS


Onze pakketkast Allux 600 Ruko RVS is dé oplossing voor het ontvangen van grote hoeveelheden post en pakketjes. Door de grote boveninworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van wel 100x260x280mm. Dus ook voor de grotere pakketten van online aankopen. Na inworp is het pakket alleen met uw sleutel toegankelijk.
De postinworp gaat via de bovenzijde en de uitname via de klep aan de voorzijde.

De solide pakket- en brievenbus is gemaakt van roestvaststaal. Deze Allux 600 bevat een 6-pins Ruko slot met 2 sleutels.

Verder is deze pakketkast uit te breiden met een vuurwerkbeveiliger. Waarbij u ervoor kunt kiezen om tijdelijk geen pakketten te ontvangen. Of wanneer u uw Allux 600 vooruitname pakketbrievenbus wilt wapenen tegen vuurwerk?

Daarnaast is deze pakketbrievenbus ook leverbaar in de kleuren antraciet en zwart.

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.