VUURWERKBEVEILIGER ALLUX 600

30,00 Incl. BTW
24,79 Excl. BTW

Met deze makkelijk te plaatsen Allux 600 vuurwerkbeveiliger kunt u ervoor kiezen om even geen pakketten te ontvangen in uw Allux 600 pakketkast.

Daarnaast kunt u hiermee uw pakketkast wapenen tegen vuurwerk!

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40060000
EAN code 8717727170894
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Allux 600 vuurwerkbeveiliger


Bent u op vakantie of wilt u liever tijdelijk geen pakketten ontvangen in uw Allux 600 pakketbrievenbus? Of wilt u uw Allux 600 vooruitname pakketbrievenbus wapenen tegen vuurwerk? In beide gevallen is de Allux 600 vuurwerkbeveiliger de oplossing!
Dit gemakkelijke onderdeel is simpel te (de)monteren in uw brievenbus.
Door het monteren van deze vuurwerkbeveiliger zet u de beweegbare plaat aan de binnenzijde vast. Daardoor wordt de klep voor inworp ook vastgezet, waardoor men geen post, pakketten en/of vuurwerk in de brievenbus kan deponeren.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.