MEUBELKOM STYLUS RECHTHOEK 145MM ZWART

17,80 Incl. BTW
14,71 Excl. BTW

Deze meubelkom is vervaardigd uit zamak.

Afmetingen
Afmeting : 145x50mm
Infreesmaat : 139x40mm
Diepte : 11mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelkom? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25370170
EAN code 8717727166514
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelkom Stylus rechthoek 145mm zwart


De meubelkom Stylus rechthoek 145mm zwart is geschikt voor deuren en lades. En ook voor bijvoorbeeld schuifdeuren. Deze meubelkom is gemakkelijk in te frezen.
De meubelkom heeft een afmeting van 145x50mm en een infreesmaat van 139x40mm. De diepte bedraagt 11mm.
Dit product is voorzien van een zwarte poedercoating.

De zwarte meubelkom is erg goed te combineren met onze producten uit Shuffle® PUURzwart collectie. Mooi deurbeslag met een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur. Denk daarbij aan deurkrukken (op rozet of langschild), handgrepen, rozetten en (compleet) voordeurbeslag, inclusief briefplaat.
Met de PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur en meubels af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze.

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.