MEUBELGREEP BASIC 128MM ZWART

7,41 Incl. BTW
6,12 Excl. BTW

Deze meubelgreep, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hartafstand : 128mm
Lengte : 136mm
Breedte : 8mm
Diepte : 28mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25676570
EAN code 8717727163421
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelgreep basic 128mm zwart


De meubelgreep basic 128mm zwart is een strakke meubelgreep, geschikt voor lades en deuren. De greep heeft een fijn en vierkant uiterlijk waardoor deze makkelijk in de hand ligt. De meubelgreep heeft een strakke vormgeving. De greep heeft een hart op hart maat van 128mm en een totale lengte van 136mm. De breedte van de greep is 8mm en de diepte 28mm. De meubelgreep is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een zwarte poedercoating.

De zwarte meubelkom is erg goed te combineren met onze producten uit Shuffle® PUURzwart collectie. Mooi deurbeslag met een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur. Denk daarbij aan deurkrukken (op rozet of langschild), handgrepen, rozetten en (compleet) voordeurbeslag, inclusief briefplaat.
Met de PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur en meubels af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze.

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.