HANDGREEP NAIROBI 30X800MM ZWART

138,00 Incl. BTW
114,05 Excl. BTW

De ronde handgreep Nairobi 30x800mm zwart is een mooie handgreep voor enkelzijdig of dubbelzijdig gebruik op bijvoorbeeld schuif- en klapdeuren.

Afmetingen
Diameter : 30mm
Hartafstand : 800mm
Lengte : 830mm
Diepte : 82mm

De handgreep bestaat uit 1 handgreep, inclusief montagemateriaal.
Voor een set bestel je twee stuks handgrepen.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw handgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62500610
EAN code 8717727192247
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Handgreep Nairobi 30x800mm zwart


De handgreep Nairobi 30x800mm zwart is een ideale handgreep, voor gebruik op binnen- én buitendeuren. Deze grepen lenen zich erg goed voor schuifdeuren en klapdeuren. De Nairobi handgreep heeft een industrieel uiterlijk. Hierdoor is deze greep erg goed te combineren met stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 handgreep wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Voor enkelzijdig hout, dubbelzijdig hout en/of dubbelzijdig glas.

De handgreep Nairobi 30x800mm zwart is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 handgreep is uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur.
Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Heeft u een modern of klassiek interieur? PUURzwart is áltijd een goede keuze. Bovendien is de Shuffle® collectie verkrijgbaar met RVS geschuurde afwerking. Zie ook HANDGREEP NAIROBI 30X800MM INOX.

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat naast handgrepen voor buiten- en binnendeuren, ook raambeslag en (voor)deurbeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.