STOER! BRIEVENBUS LYON CORTENSTAAL

319,00 Incl. BTW
263,64 Excl. BTW

De grote brievenbus Lyon cortenstaal is een prachtige brievenbus voor privé en zakelijk gebruik.
De afmetingen zijn 43x35x22cm. De afmetingen van de sleuf zijn 33x38cm.

De brievenbus wordt geleverd met een Euro-Locks automatenslot met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45003025
EAN code 8717727005004
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Grote brievenbus Lyon cortenstaal


De grote brievenbus Lyon cortenstaal is een prachtige brievenbus voor privé en zakelijk gebruik.
Deze kenmerkende brievenbus met lichtgebogen bovenzijde is perfect voor kantoorpanden en woningen. De brievenbus heeft een inhoud van 33 liter. Daardoor is deze zeer geschikt voor groot postgebruikers.

Deze grote brievenbus cortenstaal kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat verkrijgbaar is. De grote klep is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan. Wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. Aan de achterzijde zijn 2 slotgaten aangebracht om de brievenbus makkelijk te kunnen monteren. Zet u uw Stoer! brievenbus liever op een statief? Geen probleem! Wij hebben hiervoor een keurig statief bestaande uit 2 robuuste RVS buizen van 35 mm.

De grote brievenbus cortenstaal is onderdeel van onze Stoer! collectie. Deze Nederlandse krachtpatser wordt uitgevoerd in volledig cortenstaal en wordt geleverd met een Euro-Locks automatenslot met 2 sleutels. Heeft u toevallig nog een briefplaat opening bij of in uw voordeur en wilt u uw entree tochtvrij maken? Sluit deze opening dan af met onze RVS brievenbus afsluiter!

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin. De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast onze Stoer! brievenbussen (welke leverbaar is in diverse kleuren) heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.