VUURWERKBEVEILIGER STOER

19,00 Incl. BTW
15,70 Excl. BTW

Wij leveren:
– Vuurwerkbeveiliger bestaande uit 2 haken

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45003400
EAN code 8717727005110
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Vuurwerkbeveiliger Stoer!


Je brievenbus extra beveiligen tijdens vakanties en de oudejaarsperiode? Dan is de vuurwerkbeveiliger Stoer een goede optie!
De vuurwerkbeveiliger bestaat uit 2 losse haken die je in de Stoer brievenbus plaatst, waardoor er minimale post naar binnen geschoven kan worden.
De vuurwerkbeveiliger Stoer is onderdeel van onze Stoer! collectie.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin. De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast onze Stoer! brievenbussen (welke leverbaar is in diverse kleuren) heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.