DEURKRUK GINKGO BILOBA RR FI PVD BRIGHT GOLD

368,00 Incl. BTW
304,13 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond FINE rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31020014
EAN code 8717727194449
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Ginkgo Biloba op rond FINE rozet PVD Bright Gold


De vorm van de deurkruk Ginkgo Biloba op rond FINE rozet PVD Bright Gold is gebaseerd op de natuur. En specifiek op de vorm van het blad van de Japanse notenboom; Ginkgo Biloba. Ontworpen door Giulio Iacchetti.
Deze Japanse notenboom heeft een klein blad met een lange steel. In het najaar verandert deze snel van groen naar fel geel. Om die reden komt deze deurkruk ook het best tot zijn recht in de finish warm goud!

De gravure aan de oppervlakte, met een speciale techniek toegevoegd door DND, is een metaforische verwijzing naar de nerven van het blad van de Ginkgo Biloba. De Ginkgo Biloba deurkruk is verkrijgbaar in zeven verschillende afwerkingen: Gun Metal PVD, Mat Chroom, Glans Nikkel, Chroom, Bright Gold PVD, Warm Gold PVD en Zwart.

 

DND


De deurkruk Ginkgo Biloba komt uit ons DND assortiment en valt in onze PVD messing collectie. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.
Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Giulio Iacchetti


Ontwerper Giulio Iacchetti werkt met organische vormen en heeft vaak de natuur als basis voor zijn ontwerpen.
Sinds 1992 maakt hij ontwerpen voor Alessi, Foscarini, Magis, Moleskine en andere vooraanstaande design merken.