WC-GARNITUUR FINE 6/8MM PVD BRIGHT GOLD

113,99 Incl. BTW
94,21 Excl. BTW

Wij leveren:
– Toiletgarnituur Fine 6/8mm PVD bright gold
– Bevestigingsmateriaal
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw toiletgarnituur? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31100034
EAN code 8717727195255
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Toiletgarnituur Fine 6/8mm PVD bright gold


Het toiletgarnituur Fine 6/8mm PVD bright gold is een mooi massief rozet. Het rozet heeft een diameter van 50mm, een diepte van 4mm, en een hart-op-hart afstand van 38mm voor montage. Dit rozet past zeer goed bij onze DND deurkrukken op rond rozet in de kleur PVD bright gold, zoals de deurkruk Madeleine, de deurkruk Viva! of de deurkruk Luxury. Daarnaast is het toiletgarnituur ook goed te combineren met het Fine sleutelrozet of het Fine cilinderrozet in de kleur PVD bright gold. Het toiletgarnituur is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Het massieve rozet is uitgevoerd in PVD bright gold; Een messing finish met een titanium afwerking, waar wij levenslange garantie op geven. Deze afwerking blijft zijn glans behouden bij normaal onderhoud en is uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik. De titanium-laag zorgt ervoor dat er geen blijvende vlekken op het oppervlakte komen en het ouderwetse poetsen verleden tijd is. De deurklink is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

DND


Het toiletgarnituur met nood-openfunctie komt uit ons DND assortiment en valt in onze PVD messing collectie. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.
Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!