ROZET FINE CILINDER PVD BRIGHT GOLD

49,01 Incl. BTW
40,50 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar cilinderrozetten Fine
– Bevestigingsmateriaal
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw sleutelrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31100024
EAN code 8717727195156
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Cilinderrozet Fine PVD bright gold


Het cilinderrozet Fine PVD bright gold is een mooi massief rozet. Het rozet heeft een diameter van 50mm, een diepte van 4mm, en een hart-op-hart afstand van 38mm voor montage. Dit rozet past zeer goed bij onze DND deurkrukken op rond rozet in de kleur PVD bright gold; zoals de deurkruk Madeleine, de deurkruk Zeppelin of de deurkruk Luxury. Daarnaast is het Fine cilinderrozet ook goed te combineren met het Fine sleutelrozet of het Fine wc-garnituur met nood-openfunctie in de kleur PVD bright gold. Het cilinderrozet is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Het massieve rozet is uitgevoerd in PVD bright gold; een messing rozet uitgevoerd in PVD messing; Een messing finish met een titanium afwerking, waar wij levenslange garantie op geven. Deze afwerking blijft zijn glans behouden bij normaal onderhoud en is uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik. De titanium-laag zorgt ervoor dat er geen blijvende vlekken op het oppervlakte komen en het ouderwetse poetsen verleden tijd is. De deurklink is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

DND


Dit cilinderrozet Fine komt uit ons DND assortiment en valt in onze PVD messing collectie. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.
Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!