DEURKRUK ELEONORA RR FI PVD BRIGHT GOLD

399,00 Incl. BTW
329,75 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar enkel geveerde deurkrukken op rond Fine rozet
– Doorgaande montage (tot deurdikte 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31019014
EAN code 8717727208184
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Deurkruk Eleonora op rond Fine rozet PVD bright gold


Deurkruk Eleonora op rond Fine rozet PVD bright gold is een massieve deurkruk. Evenwichtig tussen het oude Griekenland en de Renaissance, worden de geometrieën van de Eleonora-handgreep herzien voor het hedendaagse leven: lineair, schoon, harmonieus. Met subtiele handvatgroeven die een eerbetoon zijn aan de Ionische orde. De deurkruk heeft een zachte, rigoureuze modellering voor de steel. Een handvat dat kijkt naar de stijlen uit de geschiedenis.

De Eleonora, geleverd op een Fine rozet kun je ook goed combineren met een draai/kiep mechanisme. De deurklink is uitgevoerd in PVD messing; Een messing finish met een titanium afwerking, waar wij levenslange garantie op geven. Deze afwerking blijft zijn glans behouden bij normaal onderhoud en is uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik. De titanium-laag zorgt ervoor dat er geen blijvende vlekken op het oppervlakte komen en het ouderwetse poetsen verleden tijd is. De deurklink is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

DND


De deurkruk Eleonora komt uit ons DND assortiment en valt in onze PVD messing collectie. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.
Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

Marco Pisati


Marco Pisati, een ontwerper uit Florence. Opgeleid als architect, gefascineerd door nieuwe materialen en technologieën.
Hij experimenteert met ideeën in een breed scala van sectoren en ontwerpt voor verschillende bedrijven: ASI, IACSA (International Advanced Center for Space Applications), Grado Zero Espace, ACI, Emilio Pucci, 3M Rubinetterie, Glass Design & Dornbracht, Gattoni Rubinetterie, K8 Radiatori , Hego Waterdesign & Paini, Glass Design, Ceramica & Complementi, Bandini Rubinetterie, Il Bagno Bandini.

Winnaar van de speciale juryprijs bij de German Design Awards 2016 in de categorie "Bad en wellness", voor het product Color ontworpen voor Gattoni Rubinetteria.