DEURKRUK VIVA! RR FI PVD BRIGHT GOLD

260,00 Incl. BTW
214,88 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar enkel verende deurkrukken op rond Fine rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31012014
EAN code 8717727194913
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Deurkruk op rond Fine rozet PVD bright gold Viva!


Deurkruk op rond Fine rozet PVD bright gold Viva! is een strakke massieve DND deurkruk. Ontworpen door Luca Nichetto. Een handgreep gebaseerd op de versmelting van fundamentele ergonomische aspecten met een ingetogen visuele impact: Viva! ziet er anders uit vanuit verschillende gezichtspunten, met lineaire of zachte, golvende kenmerken. Wat constant blijft, is het tactiele gevoel van het vastpakken van een hendel die stevig aanvoelt in de handpalm, dankzij het solide, elegante materiaal: messing.
De Viva! leveren wij in diverse kleuren. 


De deurkruk is uitgevoerd in PVD messing; Een messing finish met een titanium afwerking, waar wij levenslange garantie op geven. Deze afwerking blijft zijn glans behouden bij normaal onderhoud en is uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik. De titanium-laag zorgt ervoor dat er geen blijvende vlekken op het oppervlakte komen en het ouderwetse poetsen verleden tijd is. De deurklink is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

DND


Deurkruk Viva! komt uit ons DND assortiment en valt in onze PVD messing collectie. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.
Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Luca Nichetto


Luca Nichetto, een designer uit Venetië, werkt op internationale basis en is gespecialiseerd in industrieel ontwerp, productontwerp en ontwerpadvies. Zijn twee studio's zijn gevestigd in Venetië in Italië - vanaf 2006 - en in Zweden - vanaf 2011. In de loop van zijn carrière werkte Nichetto als art-director voor vele internationale designmerken en heeft hij een reputatie opgebouwd als multidisciplinair ontwerper.

Hij heeft talloze internationale designprijzen gewonnen voor zijn projecten, die variëren van producten, meubels en accessoires tot architectuur en tentoonstellingsontwerp.