DEURKRUK LISSABON RR DUN RVS

44,00 Incl. BTW
36,36 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken
– Patentbouten (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Inbusbouten met lock-poeder
– Montage-instructie en boormal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 22010012
EAN code 8717727169287
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurkruk Lissabon rond rozet dun RVS


Deurkruk Lissabon rond rozet dun rvs is zowel in design als techniek het beste wat verkrijgbaar is.
Door een vastdraaibaar systeem worden kruk en rozet (met een lager) aan elkaar vast gezet. Dit zorgt voor een uiterst sterke connectie waardoor de deurkruk altijd mooi op het rozet blijft zitten.

Over montage is ook goed nagedacht. Bij elke set van de deurkruk Lissabon rond rozet dun rvs worden onderrozetten meegeleverd die doorgaand bevestigd worden met nokken die 4mm in de deur gaan. Dit zorgt ervoor dat de deurkruk recht blijft staan en er geen ruimte ontstaat tussen het rozet en de deur. Hierdoor is de montage van de krukken ook veel veiliger tegen krassen.

Wanneer de onderrozetten op de deur zitten, kunnen de krukken eroverheen geklikt worden. Deze worden vervolgens volledig vastgezet door middel van de meegeleverde inbusboutjes. Deze hebben een scherpe punt die sterk in de stift verankerd, en is voorzien van een lock-pasta. Hierdoor kunnen deze er niet meer uit trillen tijdens gebruik.

De deurkruk Lissabon rond rozet dun rvs is onderdeel van de Shuffle® Serie. De deurkrukken hebben een RVS geschuurde afwerking. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis. Met deze afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? RVS is áltijd een goede keuze.
Heeft u deze deurkruk liever in de kleur zwart? Dat kan! Zie ook de DEURKRUK LISSABON RR DUN ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® Inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® Inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® Inox collectie bevat naast handgrepen voor buiten- en binnendeuren, ook raambeslag en (voor)deurbeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.