ROZET 5R WC-GARNITUUR RVS

28,00 Incl. BTW
23,14 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een set toiletgarnituur
– 8mm wc-stift
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw toiletgarnituur? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 22100032
EAN code 8717727169355
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Toiletgarnituur 5r RVS


Toiletgarnituur 5r rvs is een mooie aanvulling op onze deurkruk Lissabon.
Over montage is ook goed nagedacht. Bij elke set worden onderrozetten meegeleverd die doorgaand bevestigd worden met nokken die 4mm in de deur gaan. Wanneer de onderrozetten op de deur zitten, kunnen de rozetten eroverheen geklikt worden.

Het toiletgarnituur 5r rvs is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze rozetten hebben een RVS geschuurde afwerking. Deze is uitstekend geschikt voor gebruik binnenshuis. Met deze afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? RVS is áltijd een goede keuze.
Heeft u het rozet liever in zwart? Dat kan! Zie ook de ROZET 5R WC-GARNITUUR ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® Inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® Inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® Inox collectie bevat naast handgrepen voor buiten- en binnendeuren, ook raambeslag en (voor)deurbeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.