DEURKRUK CHOP RR VIS ZWART

103,00 Incl. BTW
85,12 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond VIS rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31013010
EAN code 8717727194951
Uitvoering

Merk

Ontwerp

Productomschrijving

Deurkruk Chop op rond rozet VIS zwart


Deurkruk Chop op rond VIS rozet zwart is een strakke DND deurkruk. Ontworpen door Didier Schweiz. Bij deze deurkruk is er een hapje uit de hoek genomen. Dit zorgt voor een speels effect en geeft een fijnere grip. De deurkruk bieden wij aan inclusief een antraciet VIS rozet. Dit rozet heeft een EN1906 klasse 3 keuring met een strakke enkele vering. Deze deurkruk kun je combineren met een draai/kiep mechanisme. Hiermee kun je het design in je huis/project compleet maken.
De deurkruk Chop leveren wij ook in de kleur antraciet.
Wil je alle technische gegevens zien van dit artikel, kijk dan hier.

 

DND


Deurkruk Chop komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van 50 jaar. DND werd opgericht met als doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf zit gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Didier Schweizer


Didier Schweizer studeerde af in industrieel ontwerp aan de ECAL in Lausanne. Hij werkt al meer dan 10 jaar in Milaan bij Fragile Studio. Daar wordt hij geleid door de architecten Mario Trimarchi en Frida Doveil. Hij krijgt daar de kans om producten te ontwikkelen voor internationale bedrijven als Alessi, Artemide, COOP Italia en Poltrona Frau.