DEURKRUK CHOP RR VIS ANTRACIET

103,00 Incl. BTW
85,12 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond VIS rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31013016
EAN code 8717727194968
Merk

Uitvoering

Ontwerp

Productomschrijving

Deurkruk Chop op rond rozet VIS antraciet


Deurkruk Chop op rond VIS rozet antraciet is een strakke DND deurkruk. Ontworpen door Didier Schweiz. Bij deze deurkruk is er een hapje uit de hoek genomen. Dit zorgt voor een speels effect en geeft de deurkruk een fijne grip.
De deurkruk bieden wij aan inclusief een antraciet VIS rozet. Dit rozet heeft een strakke enkele vering. Deze deurkruk kun je combineren met een draai/kiep mechanisme. Hiermee kun je het design in je huis/project compleet maken. De deurkruk Chop leveren wij ook in de kleur zwart.
Wil je alle technische gegevens zien van dit artikel, kijk dan hier.

Deurkruk Chop antraciet is speciaal bedoeld voor gebruik op binnendeuren. Wij adviseren daarom om dit product níet buiten te gebruiken.

 

DND


Deurkruk Chop komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf zit gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De DND antraciet collectie bevat mooie deurkrukken die erg goed te combineren zijn met onze VIS rozetten.

 

Didier Schweizer


Didier Schweizer studeerde af in industrieel ontwerp aan de ECAL in Lausanne. Inmiddels werkt hij al meer dan 10 jaar in Milaan bij Fragile Studio. Daar wordt hij geleid door de architecten Mario Trimarchi en Frida Doveil. Waarbij hij de kans krijgt om producten te ontwikkelen voor internationale bedrijven als Alessi, Artemide, COOP Italia en Poltrona Frau.