BRIEVENBUS ALLUX LT150 ZWART

77,00 Incl. BTW
63,64 Excl. BTW

De brievenbus LT150 zwart (klep in RAL 9006) is dé oplossing voor privé en zakelijk gebruik! Geschikt voor wandmontage, op statief, of als een klein blok bij een bedrijvencomplex.

De brievenbus wordt geleverd incl. automatenslot en 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40015070
EAN code 5701701472732
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Brievenbus LT150 zwart


De brievenbus LT150 zwart is dé oplossing voor privé en zakelijk gebruik! De LT150 is uitermate geschikt voor wandmontage of voor montage op één van onze Allux statieven. Maar deze vierkante vorm maakt het óók mogelijk om er een klein blok van meerdere brievenbussen van te maken, voor bijvoorbeeld een bedrijvencomplex.

De postinworp en -uitname gaat beide via de voorzijde. Deze LT150 is vervaardigd uit verzinkt staal en gepoedercoat in de kleur zwart (RAL 9011). De klep is gepoedercoat in RAL 9006. De brievenbus wordt geleverd met een automatenslot, inclusief 2 sleutels.
Wij leveren deze brievenbus ook in enkele andere kleuren, waaronder verzinkt staal, rvs, antraciet en wit.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.