STATIEF 1003 ZWART

70,00 Incl. BTW
57,85 Excl. BTW

Allux statief 1003 zwart is een statief bestaande uit een enkel blokprofiel met 2 dwarslatten. Hierdoor wordt uw Allux brievenbus stevig gemonteerd.

Het statief wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40100370
EAN code 5701701591020
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Statief 1003 zwart


Allux statief 1003 zwart is de basis voor het statieven assortiment. Dit statief bestaat uit een enkel blokprofiel met 2 dwarslatten, waardoor een brievenbus stevig kan worden gemonteerd. De 1003 heeft een extra verankering voor in de grond óf om hem in te storten in beton.
Daarnaast worden ook alle montagebenodigdheden meegeleverd bij dit statief om een bijpassende brievenbus te monteren op het statief.

Het solide statief is gemaakt van gegalvaniseerd staal waarna deze is behandeld met een sterke poedercoating in de kleur zwart (RAL 9011). De afmetingen van dit statief zijn 1700x40x20(hxbxd).
Het statief is ook leverbaar in enkele andere kleuren, waaronder wit en antraciet.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.