BRIEVENBUS ALLUX 400 ZWART

92,00 Incl. BTW
76,03 Excl. BTW

Brievenbus Allux 400 zwart is een afsluitbare brievenbus met valklep, met een naar rechtsdraaiende deur, vervaardigd uit verzinkt staal en gepoedercoat in de kleur zwart (RAL9011).

De brievenbus is geschikt voor montage aan de wand of op statief, en wordt geleverd incl. automatenslot en 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40010470
EAN code 5701701544026
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Brievenbus Allux 400 zwart


De brievenbus Allux 400 zwart is een topper van het merk Allux. Deze brievenbus zorgt, met de naar rechts draaiende deur, voor meer gemak bij uitname van de post. Deze brievenbus is geschikt voor montage aan de wand of montage op statief. Onze statieven 1001, 1003 & 1005 zijn hiervoor uitermate geschikt. De postinworp gaat via de bovenzijde en de uitname via de rechtsdraaiende deur aan de voorzijde.

Deze brievenbus Allux 400 zwart is vervaardigd uit verzinkt staat en gepoedercoat in de kleur zwart (RAL 9011). De brievenbus wordt geleverd met een automatenslot, inclusief 2 sleutels. Wij leveren deze brievenbus ook in twee andere kleuren, waaronder verzinkt en antraciet.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.