DEURKRUK ZEPPELIN RR FI PVD COPPER

549,00 Incl. BTW
453,72 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar enkel verende deurkrukken op rond FINE rozet
– Doorgaande montage (tot deurdikte 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31070013
EAN code 8717727194746
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Zeppelin rond FINE rozet PVD copper


Deurkruk Zeppelin rond FINE rozet PVD copper, ontworpen door Jaime Hayon, is een verwijzing naar de uitgesproken afgeronde vormen van de formele & decoratieve Zeppelin luchtschepen. Dit eigentijdse model grijpt terug op het gevoel van deze luchtschepen die begin 1900 door het luchtruim van Europa rond voerden. Deze technisch opgezette deurkruk is geproduceerd in Italië door het familiebedrijf DND Martinelli.
Zeppelin is verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen.

De deurkruk is uitgevoerd in PVD copper en wordt geleverd op een Fine rozet; Een messing deurkruk met een satijn koperen afwerking. Een charmant beeld waarbij de kleur van koper de handgrepen verrast en versterkt in huiselijke interieurs met een elegant karakter en krachtige identiteit. Afwerking gegarandeerd voor 10 jaar. De deurkruk is enkel geveerd en kun je combineren met een draai/kiep mechanisme. Hiermee kun je het design in je huis/project compleet maken.
Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een mooie collectie PVD copper. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


De deurkruk Zeppelin komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Jaime Hayon


Een Kunstenaar-ontwerper oorspronkelijk uit Madrid, opende zijn studio in Valencia in 2010.
Met kantoren in Spanje, Italië en Japan, ontwerpt hij voor Fritz Hansen, Bosa, Cassina, BD Barcelona, Wittmann, Magis, Ceccotti, &Tradition, Baccarat, Paola C, Bisazza, LLadro, Vicarbe, Arflex, Nani Marquina, Vista Alegre, Parachilna.