STOER! PAKKETBRIEVENBUS CORTEN-LOOK

599,00 Incl. BTW
495,04 Excl. BTW

De Stoer! pakketbrievenbus is een ware krachtpatser die pakketten tot 39x27x15cm kan ontvangen.

De basis van deze kast is gegalvaniseerd staal, waarna deze voorzien is van een corten-look poedercoating (een combinatie van zwart en roestkleur).

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45008125
EAN code 8717727199789
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Stoer! pakketbrievenbus corten-look


Deze sterkte Stoer! pakketbrievenbus corten-look uit de Stoer! serie is voorzien van een dubbel opengaande ontvangst klep met RVS bodem en greep.
In deze brievenbus kun je pakketten deponeren van 390x270x150mm groot en natuurlijk ook je brievenpost en brievenbuspakketjes.
Na het inworpen van pakketten en post via de klep die je kunt openen met een stevige RVS hendel is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep opent.
De bovenzijde van deze brievenbus is voorzien van een extra regenkap die als een extra plaat op de kast is gemaakt. Hiermee biedt dit niet alleen een extra bescherming tegen regen, maar geeft het structureel ook extra stevigheid aan de brievenbus.

Deze uitnameklep is voorzien van een sterk slot met aan de achterzijde een drie-puntssluiting die je pakket extra bescherming biedt.
Om deze pakketkast te monteren zijn er onderin de kast 4 gaten, waarvoor de montage is meegeleverd in de verpakking.
Gezien de grootte en het gewicht van deze brievenbus, leveren we deze altijd aan op een (halve) pallet.

De Stoer! pakketkast is uitgevoerd in een corten-look afwerking. Hierbij heb je wel het uiterlijk van een corten-stalen brievenbus, maar niet met de daadwerkelijke roest.
Hierdoor heb je nooit last van afgeven en direct het gewenste kleur-effect. Door een speciaal proces van verschillende kleuren wordt het effect van corten-staal zo goed mogelijk nagebootst. Bijkomend voordeel is bijvoorbeeld wel dat je er zonder problemen producten aan vast kunt maken zoals huiscijfers en JA/NEE plaatjes.

De Stoer! pakketbrievenbus corten-look is perfect te combineren met onze Huiscijfers of met een onze JA/NEE plaatjes.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin. De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands. In Nederland ontworpen én geproduceerd.
Naast pakketbrievenbussen heeft de Stoer! collectie ook doorvoerboxen die kunnen worden gebruikt voor de doorvoer van post en pakketten door poeren, muren en andere doorvoer situaties.
Het universeel in diepte verstelbare systeem is hierdoor bijvoorbeeld zeer geschikt voor de plaatsing in een gemetselde kolom.


Verder hebben we binnen de Stoer! collectie ook brievenbussen. Naast een opvallende uitvoering in cortenstaal, is de brievenbus er ook in RVS en 7 kleuropties. Deze brievenbus heeft een inhoud van maar liefst 33 liter en is daarmee geschikt voor groot-post gebruikers.

Wilt u meer informatie over onze Stoer! collectie? Klik dan hier.