STATIEF BRICK RVS 195CM

258,00 Incl. BTW
213,22 Excl. BTW

Het statief Brick RVS 195cm in AISI304 RVS, bestaande uit 2 staanders, is de perfecte aanvulling op het modulair brievenbussysteem Brick die uit voorraad geleverd kan worden.
De statieven hebben een maat van 1950x60x40mm (lxbxd) en kunnen in de grond worden gezet door middel van storten in beton en/of met extra beugel voor meer stevigheid.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40215130
EAN code 8717727163759
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Statief Brick RVS 195cm


Het statief Brick RVS 195cm in AISI304 RVS is de perfecte aanvulling op het modulair brievenbussysteem Brick die uit voorraad geleverd kan worden. De statieven hebben een maat van 1950x60x40mm (lxbxd) en kunnen in de grond worden gezet door middel van storten in beton en/of met extra beugel voor meer stevigheid.

Daarnaast zijn er ook extra onderbalken verkrijgbaar. De ondersteuningsbalk Brick RVS is een onderbalk voor een vrijstaande set Brick postkasten. Met deze onderbalk ondersteun je 2 tot 5 kolommen Brick tussen een statief. Met deze onderbalk wordt een sterkere constructie en ondersteuning gegeven aan een blok met Brick postkasten. De ondersteuningsbalk is uitgevoerd in AISI304 roestvaststaal.

Per brievenbus is de Brick, met zijn compacte maat van 295x215x380 (bxhxd), een perfect in te zetten brievenbus voor aan de wand, in de wand en op statief.

Voordelen van brievenbus Brick:
- Verticaal koppelbaar systeem tot 6 hoog binnen de postwet
- Horizontaal koppelbaar tot 5 breed d.m.v. een ondersteuningsbalk voor statieven
- Op en in de wand oneindig koppelbaar in horizontale richting
- Gegalvaniseerde basis welke voorzien is van een poedercoating
- Aan te vullen met een dak als bescherming tegen water en achterblijvende post
- RVS briefklep voor luxe uitstraling en sterke basis
- Te voorzien van een sterk RVS statief voor plaatsing in de grond
- Uit voorraad leverbaar

 

STOER!


De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten.
Naast onze Stoer! Brick systeembrievenbus heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.
 

Documenten