ONDERSTEUNINGSBALK 5 ST BRICK RVS

150,00 Incl. BTW
123,97 Excl. BTW

Met deze ondersteuningsbalk Brick 5-breed RVS ondersteun je 5 kolommen Brick tussen een statief. Met deze onderbalk wordt een sterkere constructie en ondersteuning gegeven aan een blok met Brick postkasten.

Uitgevoerd in AISI304 roestvaststaal.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40215530
EAN code 8717727163797
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Ondersteuningsbalk Brick 5-breed RVS


De ondersteuningsbalk Brick 5-breed RVS is een onderbalk voor een vrijstaande set Brick postkasten. Met deze onderbalk ondersteun je 5 kolommen Brick tussen een statief. Met deze onderbalk wordt een sterkere constructie en ondersteuning gegeven aan een blok met Brick postkasten. De ondersteuningsbalk is uitgevoerd in AISI304 roestvaststaal.

Per brievenbus is de Brick, met zijn compacte maat van 295x215x380 (bxhxd), een perfect in te zetten brievenbus voor aan de wand, in de wand en op statief.

Voordelen van brievenbus Brick:
- Verticaal koppelbaar systeem tot 6 hoog binnen de postwet
- Horizontaal koppelbaar tot 5 breed d.m.v. een ondersteuningsbalk voor statieven
- Op en in de wand oneindig koppelbaar in horizontale richting
- Gegalvaniseerde basis welke voorzien is van een poedercoating
- Aan te vullen met een dak als bescherming tegen water en achterblijvende post
- RVS briefklep voor luxe uitstraling en sterke basis
- Te voorzien van een sterk RVS statief voor plaatsing in de grond
- Uit voorraad leverbaar

 

STOER!


De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten.
Naast onze Stoer! Brick systeembrievenbus heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.
 

Documenten