STATIEF 1007 WIT

151,00 Incl. BTW
124,79 Excl. BTW

Allux statief 1007 wit is een statief van één robuuste 32mm gebogen buis. Hierdoor wordt uw Allux brievenbus stevig gemonteerd.

Het statief wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40100740
EAN code 5701701590078
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Statief 1007 wit


Allux statief 1007 wit is een statief van één robuuste 32mm gebogen buis. Het statief wordt geleverd inclusief montage- en vergrendelingsplaat om hem in de grond of beton te zetten.

Daarnaast worden ook alle montagebenodigdheden meegeleverd bij dit statief om een bijpassende brievenbus te monteren op het statief.

Het solide statief is gemaakt van gegalvaniseerd staal waarna deze is behandeld met een sterke poedercoating in de kleur wit (RAL 9016). De hoogte van dit statief is 1700mm, en de buis heeft een diameter van 32mm. Het statief is ook leverbaar in enkele andere kleuren, waaronder antraciet, zwart en grijs (verzinkt staal).

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.