DEURKRUK ASTRA RR AS CS/ZWART

163,00 Incl. BTW
134,71 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar deurkrukken op Nika rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 91374277
EAN code 8717727052763
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurklink Astra rond rozet mat chroom/zwart


De deurkruk Astra rond rozet mat chroom/zwart is onderdeel van de Standard serie; Deze heeft tijdloze modellen vastdraaibaar geveerd op kwalitatief hoogwaardige rozetten of schilden. Deurklink Astra in mat chroom/zwart heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de deurkruk graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we veel mooie bijpassende producten die ook erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De deurkruk Astra rond rozet mat chroom/zwart komt uit ons Reguitti assortiment. De deurkruk Astra op een rond Nika rozet is een combinatie van het zwarte ebbenhouten handvat en sierlijke bewerkingen in mat chroom. De deurklink is uitgevoerd in mat chroom. De mat chromen afwerking geeft een verzorgd en stijlvol uiterlijk aan uw deurbeslag.

 

Requitti


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Wij werken al lange tijd met Requitti. Reguitti is een Italiaans bedrijf dat als sinds 1975 bestaat. De producten die zij maken worden gemaakt met een visie op functionaliteit en stijl. Zij werken er voortdurend aan om de beste selectie handgrepen en deuraccessoires aan te bieden die uitsluitend in Italië worden geproduceerd. Requitti is op zoek naar uitstekende producten, nog steeds beladen met de wijsheid van onze ambachtslieden, die de stijl en kwaliteit kunnen vertegenwoordigen die universeel wordt erkend aan het Italiaanse product.

Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De mat chroom collectie heeft een mooie uitgebreide collectie deurbeslag.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!