PAKKETZUIL ALLUX 800 ANTRACIET

375,00 Incl. BTW
309,92 Excl. BTW

Pakketkast Allux 800 antraciet is dé oplossing voor het ontvangen van post én pakketjes. Door de grote voorinworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van 105x320x320mm.

De pakketbrievenbus wordt geleverd incl. een 6-pins Ruko slot met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40080065
EAN code 5701701548079
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Pakketkast Allux 800 antraciet


Onze pakketkast Allux 800 antraciet is dé oplossing voor het ontvangen van grote hoeveelheden post en pakketjes.
Door de grote voorinworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van wel 105x320x320mm. Dus ook voor de grotere pakketten van online aankopen. Na inworp is het pakket alleen met uw sleutel toegankelijk.
De postinworp gaat via de voorzijde en de uitname gaat ook via (de klep aan) de voorzijde.

De solide pakket- en brievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal, waarna deze is behandeld met een sterke poedercoating in de kleur antraciet (RAL 7024). De Allux 800 antraciet bevat een 6-pins Ruko slot met 2 sleutels.

Daarnaast is deze pakketbrievenbus ook leverbaar in de kleur zwart en wit. Voor een stevige montage adviseren wij u een grondstatief te gebruiken.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.