PAKKETBUS ALLUX 500 ANTRACIET

237,00 Incl. BTW
195,87 Excl. BTW

Pakketbrievenbus Allux 500 antraciet is dé oplossing voor het ontvangen van post én pakketjes. Door de grote boveninworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van 105x170x300mm

De brievenbus is geschikt voor montage aan de wand of op statief, en wordt geleverd incl. automatenslot en 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40050065
EAN code 5701701545177
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Pakketbrievenbus Allux 500 antraciet


Pakketbrievenbus Allux 500 antraciet is dé oplossing voor het ontvangen van grote hoeveelheden post én pakketjes. Door de grote boveninworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van 105x170x300mm. Dus ook voor de grotere pakketten van online aankopen. Na inworp is het pakket alleen met uw sleutel toegankelijk.

De solide pakket- en brievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal, waarna deze is behandeld met een sterke poedercoating in de kleur antraciet (RAL 7024). Deze brievenbus is geschikt voor montage aan de wand, op statief of aan een hek.
De brievenbus wordt geleverd met een automatenslot, inclusief 2 sleutels.

Daarnaast is deze brievenbus ook leverbaar in de kleur zwart.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.