STOER! PAKKETBOX LINZ ZWART

239,00 Incl. BTW
197,52 Excl. BTW

Dit systeem is ontwikkeld om briefpost en pakketten door te voeren in poeren en dikkere muren.
De ruime kast biedt ruimte voor pakketten van maar liefst 45x32x16cm.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45004607
EAN code 8717727168716
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Stoer! pakket inbouwdeel Linz zwart


De Stoer! pakket inbouwdeel Linz zwart met demper is een systeem dat geschikt is voor pakketten en brieven. Deze inbouwkast is geschikt voor inbouw in poeren en dikkere muren. De ruime kast biedt ruimte voor pakketten van maar liefst 45x32x16cm!

De Stoer! pakket inbouwdeel Linz zwart is uitgevoerd in verzinkt staal. Het inbouwdeel heeft een sterke structuur poedercoating in de kleur RAL 9011.
Combineer de pakket inbouwkast met onze specifieke vlakke deur die aan de zijkant of achterkant geplaatst kan worden.

Het monteren van deze kast is iets verdiept om ervoor te zorgen dat het kantelsysteem goed blijft werken. En zodat men na het deponeren van het pakket niet meer bij het pakket kan komen.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin.
De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast deze doorvoerboxen voor brieven en pakketten heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post opvangbrievenbus welke alleen geschikt is voor briefpost/brievenbuspakketjes. Deze is net als bovengenoemde inbouwkast in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.

Verder hebben wij binnen de Stoer! collectie ook brievenbussen. Naast een opvallende uitvoering in cortenstaal, is de brievenbus er ook in RVS en 7 andere kleuropties. Deze brievenbus heeft een inhoud van maar liefst 33 liter en is daarmee geschikt voor groot-post gebruikers.