MEUBELKNOP MINI 24MM GETROMMELD

6,50 Incl. BTW
5,37 Excl. BTW

Deze meubelknop, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hoogte : 24mm
Diameter : 15mm

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelknop? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25816210
EAN code 8717727191363
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Meubelknop mini 24mm getrommeld


De ronde meubelknop mini 24mm getrommeld is een mooie meubelknop voor uw lades en kasten. De knop heeft een hoogte van 24mm en een diameter van 15mm.
Deze meubelgreep is ook goed te combineren met andere meubelgrepen uit ons assortiment, met de finish getrommeld messing.

De meubelgreep komt uit ons Estamp assortiment. De meubelgreep is vervaardigd uit Zamak en uitgevoerd in getrommeld messing. Getrommeld messing is onze puurste afwerking. Deze greep wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem. Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers. Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit. Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Onze getrommeld messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!