MEUBELKNOP MINI 24MM GETROMMELD

6,50 Incl. BTW
5,37 Excl. BTW

Deze meubelknop, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hoogte : 24mm
Diameter : 15mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelknop? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25816210
EAN code 8717727191363
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelknop mini 24mm getrommeld


De ronde meubelknop mini 24mm getrommeld is een mooie meubelknop voor uw lades en kasten. De knop heeft een hoogte van 24mm en een diameter van 15mm. De meubelknop is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een mat getrommeld messing finish.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide collectie producten in getrommeld messing. Deze collectie bevat naast deurkrukken, voor- en achterdeurbeslag, raambeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.