MEUBELKNOP MINI 28MM GETROMMELD

6,50 Incl. BTW
5,37 Excl. BTW

Deze meubelknop, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hoogte : 28mm
Diameter : 25mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelknop? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25816110
EAN code 8717727191356
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelknop mini 28mm getrommeld


De ronde meubelknop mini 28mm getrommeld is een mooie meubelknop voor uw lades en kasten. De knop heeft een hoogte van 28mm en een diameter van 25mm. De meubelknop is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een mat getrommeld messing finish.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide collectie producten in getrommeld messing. Deze collectie bevat naast deurkrukken, voor- en achterdeurbeslag, raambeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.