MEUBELGREEP BASIC 320MM GETROMMELD

13,70 Incl. BTW
11,32 Excl. BTW

Deze meubelgreep, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hartafstand : 320mm
Lengte : 328mm
Breedte : 8mm
Diepte : 28mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25676110
EAN code 8717727191301
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelgreep getrommeld messing 320mm


De meubelgreep getrommeld messing 320mm is uitstekend geschikt voor lades en deuren. De greep heeft een fijn en vierkant uiterlijk waardoor deze makkelijk in de hand ligt. De meubelgreep heeft een strakke vormgeving. De greep heeft een hart op hart maat van 320mm en een totale lengte van 328mm. De breedte van de greep is 8mm.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide collectie producten in getrommeld messing. Deze collectie bevat naast deurgrepen, voordeur- en achterdeurbeslag met een mooie briefplaat combinatie, raambeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in de serie getrommeld messing ook diverse accessoires verkrijgbaar. Denk daarbij aan scharnieren en meubelknopjes.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.